Skip to main content
Maak een afspraak

Onze contact gegevens

Via onderstaande gegevens zijn wij te bereiken.

Praktijk locatie

Rijsenburgselaan 11
3972 EG  Driebergen-Rijsenburg

Praktijk uren

  • Maandag & donderdag
    9 am – 1 pm
  • Dinsdag & vrijdag
    9 am – 5 pm

Maak een afspraak

Klik op onderstaande button en maak een afspraak. Vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug
.

Een paar tips om uw eerste bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen

Ful het aanmeldformulier in

Meld je aan en vul onderstaande vragenlijst in voorafgaand aan de eerste behandeling. Draag tijdens de behandeling makkelijke kleding. 

Downloads/formulieren

Betalingsmogelijkheden, verzekeringen & vergoeding

Helaas valt de reflexintegratie behandeling buiten de aanvullende zorgverzekering en wordt deze niet vergoed. Ook de reguliere beschikkingsvergoeding voor jeugdigen vanuit de gemeente valt voor reflexintegratie buiten de mogelijkheden. Echter afhankelijk van de gemeente en de situatie kan het mogelijk zijn om vergoeding via PGB te krijgen.  

Omdat we enorme positieve effecten zien in een combinatie traject van lichaam en geest. En zelfs een regulier GGZ traject kan versnellen. Daarom werken wij samen met Psynova. U dient zich te realiseren dat de meesten de reflexintegratie behandeling zelf zou moeten bekostigen. Hieronder de prijzen:

  • Kennismakingsgesprek van 30 min zijn gratis,
  • De kosten van een sessie van 60 min bedraagt € 75 euro (inclusief BTW).
  • Een sessie van 90 min € 112,50 euro (inclusief BTW). 
  • De kosten van een sessie van 120 min € 150 euro (inclusief BTW).

Plan uw Route

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op de nabijgelegen Hoofdstraat. Wilt u weten hoe u het best bij ons kunt komen, gebruik dan de onderstaande link om uw route te plannen.

Parkeren

Dichtbij en voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de auto. Wilt u weten hoe u het best bij ons kunt komen, gebruik dan bovenstaande map of de routerplanner via onderstaande link.

Meer over
Onze praktijk

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk